fbpx

Teknikat e Transplantimit të Flokëve

emphair

Transplantimi i flokëve DHI

Metoda DHI Hair Transplant është një metodë që lejon mbjelljen në kohë të shkurtër duke përdorur objekte te veçanta të zhvilluara.Në përmes të stilolaps DHI, Hapet kanalizimi dhe mbjelljen e rrënjëve janë kryer në të …

Transplantimi i flokëve FUE

Humbja e flokëve është një përvojë e keqe për të gjithë, por është më keq ta zëvendësoni me mbjellje të panatyrshme.

Transplantimi i flokëve pa gjilpërë

Frika nga gjilpërat dhe dhimbja e përjetuar gjatë injektimit të gjilpërave është një pengesë që shpesh anashkalohet në transplantimin e flokëve

Video promovuese
Emphair

Play Video

Analizë falas e flokëve

emphair

Emphair ka arritur sukses të madh me produktet që ka zhvilluar në fushën e shëndetit të flokëve që nga viti 2008 dhe tani vazhdon t’ju shërbejë me shërbimin Falas Analizës së Flokëve.

Cfare thane ata

Spitalet tona

emphair

SPİTALİ AMSTERDAM ACIBADEM

Ne kryejmë operacione të transplantimit të flokëve të pacientëve tanë që preferojnë Amsterdam për Transplantimin e Flokëve në Spitalin e Amsterdam Acıbadem.

SPİTALİ ANKARA ACIBADEM

Transplantimi i flokëve të pacientëve tanë që preferojnë Ankaranë për transplantim të flokëve po kryejnë në Spitalin e Ankarasë Acıbadem.

SPİTALİ ISTANBUL ANADOLU SAĞLIK

Transplantimi i flokëve të pacientëve tanë që preferojnë Stambollit për transplantim të flokëve po kryejnë në Spitalin e Stambollit Anadolu Sağlık.

informacione rreth transplantimit të flokëve

Koha e Operacionit

6-8 orë

Anestezia

Metoda e qetësimit, anestezi lokale.

përfundimi i procesit

1 vit

Teknikat e Përdorura

Choi / DHI, Perkutane, Fue, Sapphire

Kush mund ta bëjë atë të përfunduar?

Kushdo që nuk ka sëmundje nën moshën 18 vjeç

Cilat janë rreziqet e operacionit?

Nuk ka asnjë rrezik

Para dhe pas

Pa dhimbje, pa plagë, pamje natyrale të flokëve! Më shumë se 25.000 operacione të suksesshme me përsosmëri

Menu
.